Nettikurssilla kerrataan lukion pitkän matematiikan kurssikoetta varten neljän hengen pienryhmissä.

Kurssi lyhyesti

Verkossa järjestettävällä opintojaksollamme kerrataan pitkän matematiikan kurssien sisältöjä lukion koeviikkoa edeltävien kahden viikonlopun aikana. Opetus järjestetään enintään neljän opiskelijan pienryhmässä mukavan ja asiantuntevan opettajan ohjauksella.

Koekertauksessa käsiteltävät asiat valitaan kurssilaisten toiveiden mukaan. Opettaja näyttää toivottuihin aiheisiin liittyviä esimerkkejä ja antaa osallistujien pohdittavaksi kertaustehtäviä. Pienryhmässä jokaisella kurssilaisella on erinomainen mahdollisuus saada myös henkilökohtaista apua itselle hankalissa asioissa.

Pitkän matematiikan koekertaus
Kurssia Pitkän matematiikan koekertaus esittelevä kuva.

Pienryhmäopetuksena toteutettavalla matematiikan kertauskurssillamme pystyt virkistämään muistiasi ennen käynnissä olevan jakson koeviikkoa.

Kurssin yksityiskohtainen esittely

Seuraavaksi aiheena integraalilaskenta

Seuraava toteutus järjestetään maaliskuussa, jolloin palautetaan mieleen pitkän matikan kurssin Integraalilaskenta (MAA9) aiheita. Opetusajat ovat

  • lauantai 20.3. klo 15.00 - 17.30 ja
  • lauantai 27.3. klo 15.00 - 17.30.

Kumpikin opetuskerta sisältää kaksi varttitunnin hengähdystaukoa.

Kurssilaiset päättävät koekertauksen sisällön

Koska tarkoituksena on vastata parhaalla mahdollisella tavalla osallistujien tarpeisiin, valta kertauksen sisällön valinnassa on kurssilaisilla. Voit kertoa toiveesi ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa. Toiveita on mahdollista esittää myös vasta oppituntien aikana. Ne voivat olla aihekohtaisia tai koskea vaikkapa ihan jotain tiettyä harjoitustehtävää. Tottakai kuitenkin myös opettaja voi valita kerrattavat sisällöt, jos osallistujat niin haluavat.

Saat opettajalta vinkkejä kokeessa keskeisistä asioista

Kurssin aikana saat kokeneelta opettajaltamme sisäpiirin vinkkejä siitä, mitkä asiat ovat koealueessa keskeisiä ja mitkä vähemmän oleellisia suhteessa erilaisten arvosanojen edellyttämään osaamiseen. Nämä tiedot auttavat sinua kohdentamaan itsenäisen harjoittelusi tavoitteidesi kannalta mahdollisimman tarkoituksenmukaiseksi.

Käytännön opetusjärjestelyistä ja yksityisyydensuojasta

Oppitunnit järjestetään verkkoluokassamme, jossa kurssilaiset ja opettaja ovat toisiinsa video- ja ääniyhteydessä. Verkkoluokan käyttämiseen tarvitset vain tavallisen nettiselaimen, kameran ja mikrofonin.

Jos jännität kuvasi tai äänesi jakamista muille paikallaolijoille, pystyt helposti kytkemään videokuvan pois päältä ja mykistämään mikrofonisi. Voit kuitenkin tällöinkin kommunikoida opettajan ja muiden kanssa tekstipohjaista keskustelua käyttäen. Verkkoluokka kunnioittaa yksityisyyttäsi muutoinkin, sillä toiset kurssilaiset voivat nähdä sinusta vain etunimesi, ellet itse laita muita tietoja näkyville.

Milloin kurssi järjestetään?

Kurssi järjestetään keväällä 2021.

Missä kurssi järjestetään?

Tämä verkkokurssimme järjestetään verkko-oppimisympäristössämme Studiumissa, joten sille voi luonnollisesti osallistua kaikkialta Suomesta.

Lue lisää Studiumista

Miten ilmoittaudun kurssille?

Voit ilmoittautua kurssille täyttämällä alempaa tältä sivulta löytyvän lomakkeen. Samalla lomakkeella voit vaihtoehtoisesti ilman mitään sitoumuksia ilmaista alustavan kiinnostuksesi kurssia kohtaan. Kurssi toteutetaan, jos siitä kiinnostuneita löytyy tarpeeksi. Alustavan kiinnostuksesi ilmaiseminen ei velvoita sinua osallistumaan kurssille tai sido sinua mihinkään muuhunkaan.

Paljonko kurssi maksaa?

Integraalilaskentaa käsittelevän maaliskuussa järjestettävän kurssitoteutuksen hinta on 99 euroa.

Osallistumismaksun suoritustapana on ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla toimitettava lasku.

Lisätietoja kursseistamme yleisesti

Voitte lukea lisää kurssiemme käytännön toteutuksesta yleisellä tasolla täältä.

Annamme matematiikan yksityisopetusta tilastotiede mukaan lukien verkossa ja Helsingissä. Kuvassa mies pitelee kylttiä, jossa lukee Yksityisopetus.net - Ymmärrettävää matematiikkaa.

Kurssin opettaja

Kurssin opettajana toimivalla Artolla on yli 15 vuoden kokemus matematiikan ja tilastotieteen opettamisesta. Hän on vuosien varrella opettanut muun muassa ammattikorkeakoulussa, lukiossa ja valmennuskursseilla.

Arto

Matematiikan opettaja

Filosofian maisteri

Mukava tyyppi

Ilmoittautuminen kurssille

Pystytte ilmoittautumaan kurssille täyttämällä oheisen verkkolomakkeen. Otamme teihin yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen niin pian kuin mahdollista.

Voitte vaihtoehtoisesti ilmaista pelkän alustavan kiinnostuksenne kurssia kohtaan, jolloin pidämme teidät ajantasalla kurssiin liittyvistä asioista sähköpostitse. Kiinnostuksen ilmaisu ei sido teitä mihinkään.

Pitkän matematiikan koekertaus
Kuvaus Nettikurssilla kerrataan lukion pitkän matematiikan kurssikoetta varten neljän hengen pienryhmissä.
Milloin Kevät 2021
Tyyppi Verkkokurssi
Hinta 99 € / kurssi

Muita kurssejamme


kesä 2021

Peruskoulun matematiikan kertaus

Peruskoulun matematiikan kertauskurssi painottuu niihin yläkoulun sisältöihin, joiden hyvä osaaminen on tärkeää lukiossa.

talvi 2020-2021

Tilastomatematiikan perusteet

Tällä verkkokurssilla käsitellään korkeakoulutasoisen tilastomatematiikan perusteita.

talvi 2020-2021

Lyhyestä matematiikasta läpi -abikurssi

Onko tavoitteenasi päästä läpi ylioppilaskokeesta? Tämä netissä järjestettävä lyhyen matematiikan abikurssi on suunnattu sinulle.

Ota yhteyttä

Vastaamme oikein mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne!

040 554 4650

Jos emme voi yhteydenottohetkellänne vastata puheluun, soitamme teille takaisin niin pian kuin mahdollista.

Hakaniemi Helsinki 00530

Yhteydenottopyyntö