Studium toimii kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla

Verkko-oppimisympäristömme Studium on rakennettu niin, että sen käyttäminen on helppoa kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla, kuten tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Studium toimii verkkoselaimen kautta, joten sinun ei ole välttämätöntä asentaa uusia ohjelmistoja tai sovelluksia laitteellesi.

Matematiikan verkko-oppimisympäristömme Studium toimii kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla.

Keskeisimmät ominaisuudet lyhyesti

Verkkoluokka

Verkkokurssiemme suorat opetustilaisuudet järjestetään Studiumin verkkoluokassa, jonka kautta kurssilaiset ja opettaja pystyvät olemaan video- ja ääniyhteydessä toisiinsa. Verkkoluokkaa käytetään myös yksityisopetuksessa.

Kurssien työtilat

Jokaisella verkkokurssillamme yksityisopetus mukaan lukien on Studiumissa oma erillinen työtilansa, joka sisältää kurssimateriaalit.

Ilmoitukset

Studium pitää sinut ajan tasalla ilmoittamalla kurssiesi uusista materiaaleista ja muistuttamalla tulevista kurssitapahtumista sähköpostilla tai tekstiviesteinä.

Oma työpöytä

Studiumin työpöydältä näet helposti yhdellä silmäyksellä yhteenvedon kaikista matematiikan kursseistasi mukaanlukien yksityisopetus.

Kalenteri

Tulevien yksityistuntiesi ajankohdat ja kurssiesi seuraavat opetuskerrat sekä palautusajalliset kurssitehtävät löytyvät kätevästi omasta kalenteristasi Studiumissa.

Tietoturva

Studium huolehtii tietoturvastasi ja yksityisyyden­suojastasi monilla tehokkailla keinoilla.

Matematiikan verkkokurssi Yksityisopetus.netin verkko-oppimisympäristössä Studiumissa tietokoneen näytöllä.

Työtilat

Sisältö

Kurssiesi ja yksityisopetuksesi työtiloista löydät kurssista riippuen erilaista opetussisältöä. Näihin kuuluvat yleensä keskeisimpinä osina opettajan tekemät muistiinpanot, harjoitustehtävät sekä opetusvideotallenteet. Työtilojen kautta on myös mahdollista pitää yhteyttä opettajaan ja kurssitovereihin työtilojen keskustelualueiden kautta. Keskustelualueilla voidaan esimerkiksi pohtia kursseihin liittyviä harjoitustehtäviä ja esimerkkejä yhdessä toisten kurssilaisten kanssa. Myös opettaja pyrkii osallistumaan näihin keskusteluihin parhaansa mukaan.

Työkalut

Työtilasta näet myös havainnollisen ja yksityiskohtaisen listan alueelle edellisen verkko-oppimisympäristössämme Studiumissa käyntisi jälkeen lisätystä uudesta sisällöstä. Listassa näkyvät muun muassa uudet opetusmateriaalit ja työtilan keskustelualueen uudet viestit.

Studium tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitää vaivattomasti kirjaa harjoitustehtävien ja muiden aktiviteettien suoritusvaiheesta. Toiminto on käytettävissäsi valtaosassa Studiumin kurssien ja yksityisopetuksen työtiloista. Pystyt kätevästi rastin ruutuun klikkaamalla merkitsemään kurssisi työtilassa aktiviteetit (harjoitustehtävät, muistiinpanot, opetusvideot jne) tehdyiksi tai tekemättömiksi.

Jos esimerkiksi et ehdi tehdä jotain harjoitustehtävää ajallaan, voit merkitä sen tekemättömäksi. Kun sinulla myöhemmin on aikaa palata tehtävän pariin, löydät sen helposti. Tämä on hyödyllistä varsinkin sellaisilla kursseilla, joilla on runsaasti erilaista materiaalia.

Lisäksi näet työtilan edistyminen-osiosta graafisen yhteenvedon tehdyiksi ja tekemättömiksi merkitsemistäsi aktiviteeteistä. Tehdyt on merkitty vihreällä ja tekemättömät punaisella. Tämä auttaa sinua hahmottamaan harjoittelusi edistymisen kullakin hetkellä. Voit tietenkin itse valita, haluatko käyttää tätä tarjoamaamme työkalua harjoittelusi tukena vai et.

Sinulla on myös mahdollisuus tehdä itsellesi työtilan aktiviteetteihin liittyviä vapaamuotoisia muistiinpanoja, jotka löydät myöhemmin nopeasti työtilan etusivulta.

Yksityisopetus.netin matematiikan verkko-oppimisympäristö Studium tarjoaa käyttöösi monipuoliset oppimisanalytiikkatyökalut.

Ilmoitukset ja muistutukset

Ilmoitukset uudesta sisällöstä

Studium osaa pitää sinut automaattisesti ajan tasalla kurssiesi ja yksityisopetuksesi uudesta sisällöstä. Kun opettaja lisää kurssisi työtilaan uutta materiaalia, saat tästä automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi ja puhelimeesi. Sinun ei siis tarvitse käydä Studiumissa tunnin välein tarkastamassa, milloin uudet materiaalit kuten esimerkiksi harjoitustehtävät ovat saatavillasi.

Muistutukset

Meinasivatko kurssisi uudet harjoitustehtävät unohtua muiden kiireiden vuoksi? Ei hätää! Studium lähettää sinulle sähköpostilla muistutuksen kurssiesi työtiloihin vajaa viikko aiemmin lisätystä sellaisesta uudesta sisällöstä, jota et ole vielä käynyt katsomassa.

Studium pystyy muistuttamaan sinua myös kurssiesi ja yksityisopetuksesi tulevista opetustapahtumista sekä määräaikaan sidotuista tehtävistä kuten ryhmäkurssien harjoituskokeista etukäteen. Jos toiminto on käytössä kurssillasi tai yksityisopetuksessasi, saat ilmoituksen tulevasta opetustapahtumasta edellisenä päivänä.

Ilmoitustavat

Voit vastaanottaa ilmoitukset oman valintasi mukaan sähköpostilla tai tekstiviesteinä. Studiumin asetuksista pystyt säätämään ilmoitusasetukset mieleisiksisi ilmoitustyyppikohtaisesti. Halutessasi voit tietenkin myös kytkeä tekstiviestit ja sähköpostit pois päältä. Studiumin sisältä pystyt silti lukemaan kaikki ilmoitukset.

Kuva matematiikan verkko-oppimisympäristö Studiumin ilmoituksista.

Studium verkkokursseilla

Verkkoluokka

Oppimisympäristömme Studiumin verkkoluokka on paikka, jossa verkkokurssiemme suorat opetustunnit järjestetään sovittuina ajankohtina. Verkkoluokassa pystytte seuraamaan opettajamme antamaa matematiikan opetusta korkeatasoisen video- ja ääniyhteyden kautta. Opetustuntien aikana opettajamme perehdyttää teidät kunkin kerran aihepiiriin teorian ja runsaiden esimerkkien avulla. Näiden lomassa opettaja antaa teille tuntiharjoitustehtäviä, joita mietitään ensin itsenäisesti, ja lopuksi käydään tehtävien ratkaisut yhdessä läpi.

Suorien opetustuntien aikana voitte olla yhteydessä opettajaan ja toisiin kurssilaisiin verkkoluokan ääni- tai tekstipohjaisen keskustelun kautta. Voitte esimerkiksi esittää opettajalle toiveen selittää jotain asiaa tarkemmin tai pyytää vinkkejä tuntiharjoitustehtävien tekemiseen. Pystytte halutessanne lähettämään myös valokuvia ja muita tiedostoja opettajalle ja toisille kurssilaisille: esimerkiksi oman ratkaisunne tuntitehtävään. Voitte myös halutessanne näyttää oman kameranne lähettämää videokuvaa opettajalle ja toisille kurssilaisille.

Valtaosalla kursseistamme verkkoluokka on kurssilaisille avoinna myös silloin, kun opettajajohtoinen opetus ei ole käynnissä. Näin kurssilaiset voivat hyödyntää verkkoluokan tarjoamia mahdollisuuksia esimerkiksi harjoitustehtävien pohtimiseen porukalla, mikä on monesti erittäin tehokas osa oppimisprosessia. Reaaliaikaisen video- ja ääniyhteyden lisäksi kurssilaiset voivat hyödyntää esimerkiksi jaettua tussitaulua vaikkapa mallikuvien luonnosteluun ja jakaa toisilleen dokumentteja ja muita tiedostoja.

Näet verkkoluokan toiminnassa yksityisopetusta käsittelevällä sivulla olevilta videoilta.

Matematiikan kurssimme järjestetään Studiumissa. Suorat oppitunnit pidetään Studiumin verkkoluokassa.

Videotallenteet opetustunneista

Teemme kurssin suorista opetustunneista videotallenteet, jotka ovat myöhemmin saatavillanne Studiumin kautta. Pystytte siis katsomaan kurssin matematiikan oppitunnit uudelleen kertaamisen vuoksi niin monesti kuin vain tahdotte.

Muistiinpanot

Opettajamme opetustuntien aikana tekemät muistiinpanot teoriasta ja esimerkeistä sekä tuntiharjoitustehtävät tulevat jälkikäteen saatavillenne Studiumiin. Materiaalit ovat suositussa pdf-muodossa. Muistiinpanot näkyvät toki myös videotallenteilta, mutta joissain tilanteissa teidän saattaa olla vaivattomampi käyttää pdf-dokumentteja.

Harjoitustehtävät

Studiumista löydätte kutakin aihepiiriä käsittelevät harjoitustehtävät, joita voitte käyttää itsenäiseen treenaamiseen kurssin opetustuntien ulkopuolella. Harjoitustehtävissä on tietenkin vastaukset mukana.

Laadimme harjoitustehtävät yleensä siten, että niistä löytyy kaikentasoisia tehtäviä. Voitte hankkia rutiinia keskittymällä ensin perustehtäviin ja sen jälkeen syventää osaamistanne siirtymällä vaativampiin harjoituksiin.

Kunkin kerran harjoitustehtävien ratkaisuja on tapana käydä tarkemmin läpi seuraavien opetustuntien alussa kurssilaisten toiveiden mukaan.

Muut oppimateriaalit

Osassa verkkokursseistamme löydätte Studiumista muutakin oppimateriaalia matematiikan tai tilastotieteen harjoitteluun. Joillakin kursseilla on verkkoluokan opetuslähetyksen tallenteiden lisäksi muita valmiiksi tehtyjä opetusvideoita sekä lisää teoriaa ja esimerkkejä muissakin mediamuodoissa.

Yksityisyydensuoja ja tietoturva

Olemme ottaneet yksityisyydensuojan ja tietoturvan huomioon lukuisin eri tavoin rakentaessamme verkko-oppimisympäristöämme Studiumia.

Yksityisyydensuoja

Kun uudelle asiakkaalle luodaan Studiumiin käyttäjätili, tilille tallennetaan vain käyttäjän etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Verkossa Skypen kautta yksityistunteja ottavien asiakkaiden tapauksessa tallennetaan myös Skype-tunnus. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero tallennetaan sen vuoksi, että Studium pystyy lähettämään asiakkaalle ilmoituksia tärkeistä asioista.

Vain opettajamme pystyy näkemään käyttäjätilien kaikki tiedot. Studiumin muut käyttäjät voivat oletusarvoisesti nähdä ainoastaan toisten käyttäjien etunimet. He näkevät toisista käyttäjistä enemmän tietoja vain siinä tapauksessa, jos kyseinen käyttäjä on itse lisännyt niitä käyttäjäprofiiliinsa. Yksityisopetuksessa käytettävät työtilat näkyvät vain asiakkaalle ja opettajalle. Muut Studiumin käyttäjät eivät pysty näkemään edes yksityisopetuksen työtilojen nimiä sisällöstä puhumattakaan. Ryhmäkursseille osallistuvat asiakkaat näkevät toisista kurssilaisista vain etunimet, ellei kurssilainen itse lisää muita tietoja näkyville.

Tietoturva

Tietoliikenne Studiumin palvelimen ja käyttäjän päätelaitteen välillä tapahtuu ainoastaan salattua https-protokollaa käyttäen, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että kukaan ulkopuolinen ei pysty salakuuntelemaan välissä. Asiakkaan Studiumissa käyttämää salasanaa ei tallenneta järjestelmäämme sellaisenaan, vaan se on tallennetaan niin sanottuna HASH-tiivisteenä. Tämä tarkoittaa sitä, että alkuperäisen salasanan selvittäminen on myöhemmin käytännössä mahdotonta. Se lisää tietoturvaa silloin, jos asiakas käyttää samaa salasanaa useammassa eri verkkopalvelussa.

Studium käyttää useita tekniikoita asiakkaiden käyttäjätilien tehokkaaseen suojaamiseen. Jos joku esimerkiksi yrittää kirjautua sisään Studiumiin asiakkaan käyttäjätunnuksella onnistumatta siinä (esimerkiksi syöttää väärän salasanan), asiakas saa tästä ilmoituksen sähköpostiin. Jos Studiumin salasana vaihdetaan tai Studiumiin kirjaudutaan sellaiselta päätelaitteelta, jota asiakas ei yleensä käytä, ilmoitamme myös näistä. Näiden ilmoitusten avulla asiakas pystyy nopeasti havaitsemaan epäilyttävän toiminnan käyttäjätilillään. Kun hän ilmoittaa asiasta meille, pystymme ryhtymään tarvittaviin lisätoimenpiteisiin käyttäjätilin turvallisuuden varmistamiseksi. Studium osaa myös itse lukita käyttäjätilit automaattisesti asiakkaiden tietojen suojaamiseksi, jos sen algoritmit havaitsevat suunnitelmallisen tietomurtoyrityksen.

Kuva Studiumin asiakkaalle lähettämästä tietoturvaan liittyvästä sähköpostista.

Kuka toimii opettajana?

Opettajallamme Artolla on yli kymmenen vuoden kokemus lukuisten yksityisoppilaiden ja ryhmäkurssiopiskelijoiden valmentamisesta hyvällä menestyksellä. Hän on koulutukseltaan matematiikan ja tilastotieteen aineenopettaja.

Arto

Matematiikan yksityisopettaja

Filosofian maisteri

Mukava tyyppi

Entä mitä muut asiakkaamme ovat sanoneet?

Tässä heistä yksi kertoo oman tarinansa. Kuva on kuvituskuva.Arto todella välitti oppilaidensa menestymisestä ja tsemppasi jatkuvasti eteenpäin!

Satu ja Arina, 2008

"Olimme suorittamassa viime keväänä kauppakorkean matematiikan jatkokurssia johon saimme Artolta tukiopetusta. Kurssin läpipäässy tuntui ensiksi mahdottomalta, mutta Arton erittäin hyvän opetusosaamisen ansioista asiat aukesivat heti ensimmäisellä kerralla ja pääsimme helposti kurssista läpi. Arton opetus oli hyvin selkeää ja erittäin perinpohjainen ja aluksi hankalalta tuntuneet asiat aikesivat Arton esimerkkien ansiosta. Yhtenä tärkeämpänä Arton ominaisuutena pidimme sitä, että Arto todella välitti oppilaidensa menestymisestä ja tsemppasi jatkuvasti eteenpäin. Suosittelemme Artoa kaikkille, jotka haluaa kohentaa matematiikan osaamista."

Ota yhteyttä

Vastaamme oikein mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne!

040 554 4650

Jos emme voi yhteydenottohetkellänne vastata puheluun, soitamme teille takaisin niin pian kuin mahdollista.

Hakaniemi Helsinki 00530

Yhteydenottopyyntö