Päivitetty viimeksi
Julkaistu
1 min
7+

Ovatko matematiikan perusasiat päässeet unohtumaan? Miten negatiivisilla luvuilla laskettiin? Kumpi oli murtoluvussa osoittaja ja kumpi nimittäjä? Miten lausekkeita sievennettiin? Kuinka ensimmäisen ja toisen asteen yhtälöiden ratkaiseminen tapahtui?

Palauta matematiikan perusteet mieleesi ja vahvista laskurutiiniasi matematiikan perusteiden verkkokurssillamme. Kurssilla lähdetään liikkeelle niin sanotusti alusta. Omatoimisen kurssimme suorittamisen voit aloittaa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sisältää teoriaa ja esimerkkejä satoja sivuja ja tarjoaa käyttöösi yli 700 harjoitustehtävää.

Kurssin keskeiseen sisältöön kuuluvat laskutoimitukset positiivisilla ja negatiivisilla luvuilla, laskujärjestys, murtoluvut, potenssit ja juuret. Opimme myös sieventämään lausekkeita sekä ratkaisemaan yhtälöitä ja yhtälöryhmiä.

Kurssi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi aikuisopiskelijalle, joka tarvitsee opinnoissaan matematiikkaa, mutta jonka peruslaskutaidot ovat käyttämättöminä päässeet haalistumaan kouluaikojen jälkeen. Tulevat lukiolaiset voivat kurssin avulla harjoitella taitoja, jotka helpottavat lukion matematiikan kursseihin kiinni pääsemistä.

Pidittekö lukemastanne?
7+
Haluaisitteko jakaa artikkelin?

Herättikö artikkeli ajatuksia?

Kuulisimme mieluusti tämän artikkelin teissä herättämistä ajatuksista! Pystytte kirjoittamaan tälle sivulle näkyviin tulevan kommentin oheisella lomakkeella.

Vastaa

Antamanne nimi tai nimimerkki tulee näkyviin kommenttinne viereen. Käymme kommentit läpi ennen niiden julkaisua.

Artikkelin kirjoittaja

Yksityisopetus.net

Tuotamme matematiikan ja tilastotieteen opetuspalveluja.

Kirjoittajan muut artikkelit