Loppukesästä 2020 alkavalla lyhyen matematiikan abikurssillamme keskitytään perusasioiden kertaamiseen syksyn yo-kirjoituksia varten. Kertauskurssi järjestetään netissä ja opetus tapahtuu pienryhmissä.

Päivitetty viimeksi
Julkaistu
2 min
2

Kertauskurssilla keskitytään perusasioiden harjoitteluun

Kokemuksiemme mukaan merkittävä osa ylioppilaskokeeseen osallistujista haluaa koekertauksessa keskittyä perusasioiden osaamisen vahvistamiseen ja jättää kaikkein vaikeimmat aihepiirit suosiolla harjoittelun ulkopuolelle. Moni lukion lyhyen matematiikan kertauskurssi kuitenkin toteutetaan jokaiselle vähän jotain -periaatteella, jossa pyritään lyhyessä ajassa käymään läpi opetussuunnitelman koko sisältö alusta loppuun. Tämä ei yleensä ole tarkoituksenmukaisin ratkaisu silloin, kun abiturientti haluaa omaksua keskeisimmät aiheet kunnolla kaikessa rauhassa.

Tähän haasteeseen vastataksemme olemme ottaneet valikoimaamme abikurssin nimeltä Lyhyestä matematiikasta läpi, jonka oppitunneilla tullaan keskittymään asioiden harjoitteluun kyseisen tavoitteen edellyttämällä tavalla. Syksyn 2020 kirjoituksia varten suunnattu kurssitoteutus järjestetään loppukesästä alkaen verkon välityksellä.

Verkkokurssin sisällön painoalueet tulevat olemaan matematiikan ylioppilaskokeen A-osan kannalta keskeisimmissä taidoissa, joita ovat muun muassa lausekkeiden sieventäminen, yhtälöiden ratkaiseminen, prosenttilaskenta ja geometrian perusteet.

Opiskelu tapahtuu mukavan opettajan opastuksella pienryhmissä

Tämä lyhyen matematiikan abikurssi toteutetaan pienryhmissä, joissa opiskelu tapahtuu asiantuntevan, kokeneen ja mukavan opettajan opastuksella. Opettajallamme on yli 15 vuoden kokemus matematiikan menestyksekkäästä opettamisesta, ja häntä on usein kiitelty taidostaan vääntää asiat niin sanotusti rautalangasta. Opettajamme esimerkiksi pyrkii esittämään asiat selkokielellä ja tietoisesti välttämään vaikean matemaattisen terminologian käyttöä aina silloin, kun se ei ole aivan välttämätöntä.

Opettajan esittämän teorian ja tuntiesimerkkien ohella merkittävä osa oppitunneista käytetään omaan laskemiseen tuntitehtävien parissa, jolloin kurssilaisilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta.

Reaaliaikaiseen verkko-opetukseen osallistuaksesi tarvitset ainoastaan uudehkon verkkoselaimen, mikrofonin ja kameran. Kamerakaan ei ole aivan välttämätön, mutta suosittelemme sellaisen käyttämistä, koska tällöin opettaja pystyy paremmin antamaan yksilöllistä neuvontaa tuntiharjoitusten ratkomisen aikana.

Saat kaikki oppimateriaalit helposti verkosta

Kertauskurssin oppimateriaalit ovat osallistujien saatavilla käyttäystävällisen oppimisympäristömme kautta, ja ne sisältävät muun muassa opetustilaisuuksista tehdyt videotallenteet, opettajan oppituntien aikana laatimat muistiinpanot havainnollisine esimerkkeineen sekä runsaan määrän matematiikan harjoitustehtäviä vastauksineen.

Lisäksi saat käyttöoikeuden toisellekin verkkokurssillemme

Tälle kurssille osallistujat saavat lisäksi käyttöoikeuden Matematiikan perusteet -nimiselle itsenäisen opiskelun verkkokurssillemme, jonka oppimateriaaleja pystyy hyödyntämään osana treenaamista. Esimerkiksi harjoitustehtäviä on käytettävissä yli 700 kappaletta.

Perusosaamisen vahvistamiseen keskittyvä lyhyen matematiikan abikurssimme järjestetään verkon välityksellä loppukesästä 2020.
Pidittekö lukemastanne?
2
Haluaisitteko jakaa artikkelin?

Herättikö artikkeli ajatuksia?

Kuulisimme mieluusti tämän artikkelin teissä herättämistä ajatuksista! Pystytte kirjoittamaan tälle sivulle näkyviin tulevan kommentin oheisella lomakkeella.

Vastaa

Antamanne nimi tai nimimerkki tulee näkyviin kommenttinne viereen. Käymme kommentit läpi ennen niiden julkaisua.

Artikkelin kirjoittaja

Yksityisopetus.net

Järjestämme henkilökohtaista matematiikan ja tilastotieteen opetusta sekä nettikursseja.

Kirjoittajan muut artikkelit