Voit aloittaa todennäköisyyslaskennan harjoittelun itsenäisen opiskelun nettikurssillamme vaikka samantien.

Päivitetty viimeksi
Julkaistu
3 min
5

Todennäköisyyslaskennan perusteiden verkkokurssimme sisällön pääpaino on diskreeteissä ja jatkuvissa todennäköisyysjakaumissa, mutta kurssilla käsitellään myös perusasioita aivan klassisesta todennäköisyyslaskennasta alkaen.

Koska kyseessä on omatoiminen ja siten aikatauluun sitomaton kurssi, voit aloittaa sen suorittamisen vaikka heti. Oppimateriaalit muodostuvat ymmärrettävästi laaditusta teoriasta, runsaasta määrästä havainnollisia esimerkkejä ja suuresta kokoelmasta harjoitustehtäviä.

Vaikka kurssilla ei ole varsinaista opettajajohtoista opetusta, järjestämme kuitenkin silloin tällöin Neuvopaja-nimisiä tapahtumia, joissa opettaja vastaa kurssilaisten esittämiin kysymyksiin suoran video- ja ääniyhteyden kautta oppimisympäristömme verkkoluokassa.

Kuvia verkkokurssista

Seuraavat kuvat on otettu näyttökaappauksina pöytätietokoneen ruudulta, joten ne eivät välttämättä näy parhaalla mahdollisella tavalla pienemmillä päätelaitteilla. Todellisessa käytössä verkkokurssimme näkyy ja toimii hyvin kaikilla laitteilla tietokoneesta älypuhelimeen.

Pidittekö lukemastanne?
5
Haluaisitteko jakaa artikkelin?

Herättikö artikkeli ajatuksia?

Kuulisimme mieluusti tämän artikkelin teissä herättämistä ajatuksista! Pystytte kirjoittamaan tälle sivulle näkyviin tulevan kommentin oheisella lomakkeella.

Vastaa

Antamanne nimi tai nimimerkki tulee näkyviin kommenttinne viereen. Käymme kommentit läpi ennen niiden julkaisua.

Artikkelin kirjoittaja

Yksityisopetus.net

Järjestämme henkilökohtaista matematiikan ja tilastotieteen opetusta sekä nettikursseja.

Kirjoittajan muut artikkelit