Kysymykset yksityisopetuksesta

Missä aineissa järjestätte yksityisopetusta?

Järjestämme yksityisopetusta matematiikassa ja tilastotieteessä.

Milloin matematiikan yksityisopetus kannattaa aloittaa?

Yksityisopetus kannattaa aloittaa heti silloin, kun matematiikka alkaa tuntua vaikealta. Peruskoulu- ja lukiomatematiikassa valtaosa uusista opetettavista taidoista rakentuu aiemmin opetettujen taitojen muodostaman kivijalan päälle. Tilanne on täysin erilainen kuin vaikkapa maantiedossa. Espanjan maantiedon voi oppia, vaikkei tietäisi mitään Ruotsin maantiedosta.

Matematiikassa asia ei ikävä kyllä toimi näin, vaan jokin epäselväksi jäänyt asia voi merkittävästi hankaloittaa myöhempää matematiikan oppimista. Jos matematiikka alkaa tuntua hankalalta, kannattaa tilannetta lähteä korjaamaan mahdollisimman pian hankkimalla lisäopetusta.

Kuinka paljon opetusta tarvitaan?

Tilanteet ovat todella erilaisia, joten yleispätevän tuntimääräarvion antaminen on mahdotonta. Suosittelemme teitä ottamaan meihin yhteyttä vaikkapa puhelimitse, niin voimme jutella nykyisestä tilanteestanne ja taustoistanne matematiikan kanssa yksityiskohtaisemmin.

Näiden tietojen pohjalta pystymme antamaan teille alustavan arvion ja suosituksen tukiopetukseen tarvittavasta tuntimäärästä. Yksityistuntien käynnistyttyä opettajamme osaa yleensä nopeasti tunnistaa vahvuutenne ja haasteenne, ja tämän jälkeen pystymme tarkentamaan alustavaa arviotamme.

Kenelle järjestätte yksityisopetusta?

Järjestämme matematiikan yksityisopetusta käytännössä kaikentasoista lisäopetusta haluaville. Nuorin opetettavamme on ollut peruskoulun toisella luokalla ja varttunein vanhuuseläkkeellä oleva yliopisto-opiskelija. Useimmiten yksityistunteja toki ottavat yläkoululaiset, lukion lyhyen ja pitkän matematiikan lukijat sekä valintakokeisiin osallistujat.

Toimiiko etäopetus käytännössä?

Kyllä! Hyvin suunniteltu ja toteutettu etäopetus toimii myös käytännössä, eikä se kokemustemme mukaan ainakaan merkittävällä tavalla eroa perinteisestä kasvokkain tapahtuvasta lähiopetuksesta. Itseasiassa uskallamme jopa väittää, että etänä pidettävä matematiikan opetus voi olla tietyssä mielessä parempikin vaihtoehto. Esitämme väitteellemme perustelut tässä verkkoartikkelissamme.

Voitte lukea verkkosivustoltamme myös yksityiskohtaisen kuvauksen siitä, miten me toteutamme matematiikan etäopetuksen verkossa.

Voiko yksityistunneille osallistua useampi henkilö?

Kyllä! On täysin mahdollista, että opetukseen osallistuu useampi ihminen samaan aikaan. Tällaisessa järjestelyssä on kuitenkin opetuksen sujuvuuden kannalta tarkoituksenmukaisinta, että kaikkien kanssa käsitellään samaa aihetta ja että heidän nykyinen osaamistasonsa on suunnilleen samanlainen. Suosittelemamme tapa ryhmäopetuksen toteuttamiseen on oppimisympäristömme verkkoluokan käyttäminen.

Millä kielillä annatte matematiikan opetusta?

Annamme yksityistunteja ensisijaisesti suomeksi. Opettajamme puhuu myös ruotsia ja englantia hyvin sekä ranskaa ja espanjaa auttavasti, ja näitä kieliä voidaan käyttää suomenkielisen opetuksen tukena.

Millaisia kokemuksia yksityisopetuksesta on jäänyt asiakkaillenne?

Asiakkaidemme kokemuksia yksityisopetuksesta ovat muun muassa: "Ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin ymmärtäväni matematiikkaa!", "Poikani viihtyi tunneilla ja opit menivät perille!", "Olet ollut minun paras matikanmaikka!" ja "Suurkiitokset erinomaisesta opetuksesta!"

Olemme keränneet asiakkaidemme kokemuksia yksityisopetuksesta verkkosivuillemme vuosien varrella.

Miten tilaan opetusta?

Voitte tilata opetusta kätevästi varaamalla ajan verkossa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla.

Onko opetusta saatavilla viikonloppuisin ja loma-aikoina?

Kyllä! Opetuspalvelumme ovat saatavillanne myös viikonloppuisin, kesällä sekä koulujen syys- ja talvilomakausien aikana.

Miten matematiikan etäopetus toteutetaan?

Matematiikan etäopetus toteutetaan oman helppokäyttöisen ja tietoturvallisen oppimisympäristömme Studiumin ja sen verkkoluokan kautta. Halutessanne teemme teille opetuksesta videotallenteen, jonka avulla pystytte palaamaan yksityistuntienne keskeisiin hetkiin uudelleen vaikkapa ennen kurssikoetta.

Verkkoluokassa opetettava ja yksityisopettaja luonnollisesti näkevät ja kuulevat toisensa, mutta tämän lisäksi käytettävissä on runsaasti toimintoja, jotka tekevät etäopetuksesta aidosti sujuvaa ja käytännössä toimivaa. Kaikki tapahtuu helposti uudehkon verkkoselaimen kautta, eikä opetettavan tarvitse tuhlata aikaansa useiden uusien sovellusten asentamiseen ja niiden käytön opetteluun.

Missä matematiikan yksityisopetusta on saatavilla?

Järjestämämme tilastotieteen tai matematiikan yksityisopetus toteutetaan asiakkaan tahdon mukaisesti joko opettajan tiloissa Helsingissä tai verkossa oppimisympäristössämme Studiumissa.

Paljonko yksityisopetus maksaa?

Verkossa järjestettävä yksityisopetus maksaa 75 euroa tunnilta (60 min). Helsingissä opettajan tiloissa pidettävien matematiikan yksityistuntien hinta on 99 euroa tunnilta. Kesällä ja muina rauhallisina ajankohtina hinnat usein eroavat näistä listahinnoista. Ajankohtaisen tilanteen näette verkkosivujemme hinnastosta.

Kysymykset kursseista

Millaisia kursseja järjestätte?

Kaikki kurssimme ovat verkkokursseja, jotka järjestetään helppokäyttöisessä oppimisympäristössämme Studiumissa. Osa niistä on perinteisiä opettajajohtoisia toteutuksia ja loput omatoimisen opiskelun kursseja. Kurssien aiheet vaihtelevat matematiikan alkeista korkeakoulutasoiseen tilastotieteeseen.

Miten kursseille ilmoittaudutaan?

Kursseille ilmoittaudutaan niiden verkkosivuilta löytyvillä lomakkeilla tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voiko jo alkaneelle kurssille osallistua?

Kyllä, yleensä voi. Opettajajohtoisilla kursseilla teemme opetustilaisuuksista videotallenteet, joiden avulla voi kiriä muiden tahtiin kiinni. Tosin jos kurssi on jo loppusuoralla, niin kannattaa tietenkin pohtia osallistumisen tarkoituksenmukaisuutta. Omatoimisten kurssiemme sisältö on puolestaan laadittu siten, että niille osallistuminen ei ole aikatauluun sidottua, joten niiden opiskelun aloittaa ja lopettaa itselleen parhaana ajankohtana.

Paljonko matematiikan kurssit maksavat?

Matematiikan perusteet -kurssi maksaa 49 euroa, Todennäköisyyslaskennan perusteet 49 euroa, Lyhyestä matematiikasta läpi 295 euroa ja Tilastomatematiikan perusteet 49 euroa. Muiden matematiikan kurssien hinnat löydätte verkkosivujemme hinnastosta.

Muita kysymyksiä

Osaanko käyttää järjestelmiänne?

Sähköiset opetusjärjestelmämme on rakennettu siten, että niitä käyttääkseen opetettavalla ei tarvitse olla tekniikan tohtorin tutkintoa. Oppimisympäristö ja verkkoluokka ovat täysin suomenkielisiä, ja ne neuvovat käyttäjäänsä eri tilanteissa. Jos hankaluuksia kuitenkin sattuisi tulemaan, voitte aina pyytää apua opettajalta.

Miten huomioitte yksityisyydensuojan?

Tieto palvelujemme käyttämisestä on tietenkin vain teidän ja meidän välinen asia. Esimerkiksi oppilaitoksenne ei saa meidän kauttamme mitään tietoa siitä, että käytätte palvelujamme, ellette itse nimenomaisesti toivo meiltä yhteydenpitoa siihen suuntaan.

Jos käytätte verkko-oppimisympäristöämme Studiumia, pystyvät muut sen käyttäjät näkemään teistä ainoastaan etunimenne, ellette itse lisää muita tietoja toisten saataville. Kaikki yksityistunteihinne liittyvä sisältö Studiumissa on vain ja ainoastaan teidän ja yksityisopettajanne nähtävillä.

Entä oppimisympäristön tietoturva?

Oppimisympäristöä rakentaessa järjestelmän tietoturva on ollut meille yksi keskeisimmistä asioista. Studium huolehtii muun muassa käyttäjätilinne turvallisuudesta ja sisältöjen pysymisestä yksityisinä lukuisilla eri tasoilla ja tekniikoilla.

Ovatko palvelunne käytettävissä COVID-19-pandemian aikana?

Koronaviruspandemian aikana verkkokurssimme ovat käytettävissä normaalisti. Lisäksi jatkamme yksityistuntien tarjoamista verkon kautta, jos vain pysymme terveinä. Sen sijaan kontaktiopetusta emme tarjoa pandemian aikana.

Ota yhteyttä

Vastaamme oikein mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne!

040 554 4650

Jos emme voi yhteydenottohetkellänne vastata puheluun, soitamme teille takaisin niin pian kuin mahdollista.

Hakaniemi Helsinki 00530

Yhteydenottopyyntö