Kysymykset yksityisopetuksesta

Missä aineissa järjestätte yksityisopetusta?

Järjestämme yksityisopetusta matematiikassa ja tilastotieteessä.

Milloin lisäopetus kannattaa aloittaa?

Lisäopetus kannattaa aloittaa heti silloin, kun kyseinen aine alkaa tuntua vaikealta. Peruskoulu- ja lukiomatematiikassa valtaosa uusista opetettavista taidoista rakentuu aiemmin opetettujen taitojen muodostaman kivijalan päälle. Tilanne on täysin erilainen kuin vaikkapa maantiedossa. Espanjan maantiedon voi oppia, vaikkei tietäisi mitään Ruotsin maantiedosta.

Matematiikan oppimisessa asia ei ikävä kyllä toimi näin, vaan jokin epäselväksi jäänyt asia voi merkittävästi hankaloittaa myöhempiä oppimisprosesseja. Jos lukujen ja lausekkeiden pyörittely alkaa tuntua hankalalta, kannattaa tilannetta lähteä korjaamaan mahdollisimman pian hankkimalla lisäopetusta.

Kuinka paljon opetusta tarvitaan?

Tilanteet ovat todella erilaisia, joten yleispätevän tuntimääräarvion antaminen on mahdotonta. Suosittelemme teitä ottamaan meihin yhteyttä vaikkapa puhelimitse, niin voimme jutella nykyisestä tilanteestanne ja taustoistanne yksityiskohtaisemmin.

Näiden tietojen pohjalta pystymme antamaan teille alustavan arvion ja suosituksen yksityisopetukseen tarvittavasta tuntimäärästä. Yksityistuntien käynnistyttyä opettajamme osaa yleensä nopeasti tunnistaa vahvuutenne ja haasteenne, ja tämän jälkeen pystymme tarkentamaan alustavaa arviotamme.

Ketkä kuuluvat kohderyhmäänne?

Järjestämme yksityisopetusta käytännössä kaikentasoista apua ja tukea haluaville. Nuorin opetettavamme on ollut peruskoulun toisella luokalla ja varttunein vanhuuseläkkeellä oleva yliopisto-opiskelija. Useimmiten yksityistunteja toki ottavat yläkoululaiset, lukion lyhyen ja pitkän oppimäärän opiskelijat sekä valintakokeisiin osallistujat.

Toimiiko etäopetus käytännössä?

Kyllä! Hyvin suunniteltu ja toteutettu etäopetus toimii myös käytännössä, eikä se kokemustemme mukaan ainakaan merkittävällä tavalla eroa perinteisestä kasvokkain tapahtuvasta lähiopetuksesta. Itseasiassa uskallamme jopa väittää, että etänä pidettävä matematiikan opetus voi olla tietyssä mielessä parempikin vaihtoehto. Esitämme väitteellemme perustelut tässä verkkoartikkelissamme.

Voitte lukea sivustoltamme myös yksityiskohtaisen kuvauksen siitä, miten me toteutamme matematiikan verkkotunnit käytännössä.

Voiko yksityistunneille osallistua useampi henkilö?

Kyllä! On täysin mahdollista, että opetukseen osallistuu useampi ihminen samaan aikaan. Tällaisessa järjestelyssä on kuitenkin opetuksen sujuvuuden kannalta tarkoituksenmukaisinta, että kaikkien kanssa käsitellään samaa aihetta ja että heidän nykyinen osaamistasonsa on suunnilleen samanlainen. Suosittelemamme tapa ryhmäopetuksen toteuttamiseen on oppimisympäristömme verkkoluokan käyttäminen.

Millä kielillä opetatte?

Annamme yksityistunteja ensisijaisesti suomeksi. Opettajamme puhuu myös ruotsia ja englantia hyvin sekä ranskaa ja espanjaa auttavasti, ja näitä kieliä voidaan käyttää suomenkielisen opetuksen tukena.

Milloin tukiopetuksen vaikutus alkaa näkyä?

Tukiopetuksen aloittamisen jälkeen kannattaa pitää aikataululliset odotukset realistisina. Matematiikka on luonteeltaan vahvasti kumulatiivista, mikä tarkoittaa sitä, että uusi osaaminen on pääsääntöisesti pakko rakentaa kerros kerrokselta aiemman osaamisen päälle. Jos esimerkiksi lukion matematiikan kurssien kanssa alkaa olla hankaluuksia, aiheutuu tilanne usein siitä, että näitä välttämättömiä aiempia kerroksia on jäänyt puuttumaan välistä.

Opetuksen alkuvaiheessa nämä puuttuvat kerrokset on pakko rakentaa. Mitä enemmän kerroksia välistä puuttuu, sitä enemmän aikaa niiden nikkaroimiseen luonnollisesti tarvitaan. Opetettavan tilanteesta riippuen tähän vaiheeseen voi kulua viikkoja tai kuukausia.

Millaisia kokemuksia yksityisopetuksesta on jäänyt asiakkaillenne?

Asiakkaidemme kokemuksia yksityisopetuksesta ovat muun muassa: "Ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin ymmärtäväni matematiikkaa!", "Poikani viihtyi tunneilla ja opit menivät perille!", "Olet ollut minun paras matikanmaikka!" ja "Suurkiitokset erinomaisesta opetuksesta!"

Olemme keränneet asiakkaidemme kokemuksia yksityisopetuksesta verkkosivuillemme vuosien varrella.

Miten tilaan opetusta?

Voitte tilata opetusta kätevästi varaamalla ajan verkossa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla.

Onko opetusta saatavilla viikonloppuisin ja loma-aikoina?

Kyllä! Opetuspalvelumme ovat saatavillanne myös viikonloppuisin, kesällä sekä koulujen syys- ja talvilomakausien aikana.

Miten matematiikan etäopetus toteutetaan?

Matematiikan etäopetus toteutetaan oman helppokäyttöisen ja tietoturvallisen oppimisympäristömme Studiumin ja sen verkkoluokan kautta. Halutessanne teemme teille opetuksesta videotallenteen, jonka avulla pystytte palaamaan yksityistuntienne keskeisiin hetkiin uudelleen vaikkapa ennen kurssikoetta.

Verkkoluokassa opetettava ja yksityisopettaja luonnollisesti näkevät ja kuulevat toisensa, mutta tämän lisäksi käytettävissä on runsaasti toimintoja, jotka tekevät etäopetuksesta aidosti sujuvaa ja käytännössä toimivaa. Kaikki tapahtuu helposti uudehkon verkkoselaimen kautta, eikä opetettavan tarvitse tuhlata aikaansa useiden uusien sovellusten asentamiseen ja niiden käytön opetteluun.

Missä matematiikan yksityisopetusta on saatavilla?

Järjestämämme tilastotieteen tai matematiikan yksityisopetus toteutetaan asiakkaan tahdon mukaisesti joko opettajan tiloissa Helsingissä tai verkossa oppimisympäristössämme Studiumissa.

Paljonko yksityisopetus maksaa?

Yksityisopetuksen hinta on 69 € tunnilta (60 min), kun opetus järjestetään verkossa. Helsingissä opettajan tiloissa pidettävät matematiikan yksityistunnit maksavat 89 € tunnilta. Lisätietoja näette verkkosivujemme hinnastosta.

Kysymykset kursseista

Millaisia kursseja järjestätte?

Kaikki kurssimme ovat verkkokursseja, jotka järjestetään helppokäyttöisessä oppimisympäristössämme Studiumissa. Osa niistä on perinteisiä opettajajohtoisia toteutuksia ja loput omatoimisen opiskelun kursseja. Kurssien aiheet vaihtelevat matematiikan alkeista korkeakoulutasoiseen tilastotieteeseen.

Miten kursseille ilmoittaudutaan?

Kursseille ilmoittaudutaan niiden omilla verkkosivuilla tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voiko jo alkaneelle kurssille osallistua?

Kyllä, yleensä voi. Opettajajohtoisilla kursseilla teemme opetustilaisuuksista videotallenteet, joiden avulla voi kiriä muiden tahtiin kiinni. Tosin jos kurssi on jo loppusuoralla, niin kannattaa tietenkin pohtia osallistumisen tarkoituksenmukaisuutta. Omatoimisten kurssiemme sisältö on puolestaan laadittu siten, että niille osallistuminen ei ole aikatauluun sidottua, joten niiden opiskelun aloittaa ja lopettaa itselleen parhaana ajankohtana.

Paljonko matematiikan kurssit maksavat?

Matematiikan perusteet -kurssi maksaa 49 €, Todennäköisyyslaskennan perusteet 49 €, Tilastomatematiikan perusteet 49 € ja Lyhyestä matematiikasta läpi -abikurssi 295 €. Muiden matematiikan kurssien hinnat löydätte verkkosivujemme hinnastosta.

Muita kysymyksiä

Osaanko käyttää järjestelmiänne?

Sähköiset opetusjärjestelmämme on rakennettu siten, että niitä käyttääkseen opetettavalla ei tarvitse olla tekniikan tohtorin tutkintoa. Oppimisympäristö ja verkkoluokka ovat täysin suomenkielisiä, ja ne neuvovat käyttäjäänsä eri tilanteissa. Jos hankaluuksia kuitenkin sattuisi tulemaan, voitte aina pyytää apua opettajalta.

Miten huomioitte yksityisyydensuojan?

Tieto palvelujemme käyttämisestä on tietenkin vain teidän ja meidän välinen asia. Esimerkiksi oppilaitoksenne ei saa meidän kauttamme mitään tietoa siitä, että käytätte palvelujamme, ellette itse nimenomaisesti toivo meiltä yhteydenpitoa siihen suuntaan.

Jos käytätte verkko-oppimisympäristöämme Studiumia, pystyvät muut sen käyttäjät näkemään teistä ainoastaan etunimenne, ellette itse lisää muita tietoja toisten saataville. Kaikki yksityistunteihinne liittyvä sisältö Studiumissa on vain ja ainoastaan teidän ja yksityisopettajanne nähtävillä.

Entä oppimisympäristön tietoturva?

Oppimisympäristöä rakentaessa järjestelmän tietoturva on ollut meille yksi keskeisimmistä asioista. Studium huolehtii muun muassa käyttäjätilinne turvallisuudesta ja sisältöjen pysymisestä yksityisinä lukuisilla eri tasoilla ja tekniikoilla.

Ota yhteyttä

Vastaamme oikein mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne!

040 554 4650

Jos emme voi yhteydenottohetkellänne vastata puheluun, soitamme teille takaisin niin pian kuin mahdollista.

Hakaniemi Helsinki 00530

Yhteydenottopyyntö