Videot - Yksityisopetus.net

Tältä sivulta löydätte matematiikan yksityistunteja ja kursseja tarjoavaa Yksityisopetus.netiä esitteleviä videoita. Videoita on runsaasti myös muualla sivustollamme.

Räjähtävää matematiikkaa!

Kuka on emäntä tai isäntä eksponentin, hypotenuusan ja matriisin talossa?

Kuka antaa yksityisopetusta?

Opettajallamme Artolla on pitkä kokemus lukuisten yksityisoppilaiden ja ammattikorkeakoululaisten valmentamisesta hyvällä menestyksellä. Hän on koulutukseltaan matematiikan ja tilastotieteen aineenopettaja.

Arto

Matematiikan yksityisopettaja

Filosofian maisteri

Mukava tyyppi

Entä mitä opetettavamme ovat tykänneet?

Tässä yksi heistä kertoo oman tarinansa.Arto todella välitti oppilaidensa menestymisestä ja tsemppasi jatkuvasti eteenpäin!

Satu ja Arina, 2008

"Olimme suorittamassa viime keväänä kauppakorkean matematiikan jatkokurssia johon saimme Artolta tukiopetusta. Kurssin läpipäässy tuntui ensiksi mahdottomalta, mutta Arton erittäin hyvän opetusosaamisen ansioista asiat aukesivat heti ensimmäisellä kerralla ja pääsimme helposti kurssista läpi. Arton opetus oli hyvin selkeää ja erittäin perinpohjainen ja aluksi hankalalta tuntuneet asiat aikesivat Arton esimerkkien ansiosta. Yhtenä tärkeämpänä Arton ominaisuutena pidimme sitä, että Arto todella välitti oppilaidensa menestymisestä ja tsemppasi jatkuvasti eteenpäin. Suosittelemme Artoa kaikkille, jotka haluaa kohentaa matematiikan osaamista."

Ota yhteyttä

Vastaamme oikein mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne!

040 554 4650

Jos emme voi yhteydenottohetkellänne vastata puheluun, soitamme teille takaisin niin pian kuin mahdollista.

Hakaniemi Helsinki 00530

Yhteydenottopyyntö